torsdag 30 juli 2009

Min Ängel.

Ibland kommer man till en fas i livet där man måste lära sig släppa taget. Jag har börjat komma dit nu. Även om det är smärtsamt så måste jag inse att vår relation börjar gå mot sitt slut. När min kärlek till dig var över och vi fick en djup vänskaplig relation fann jag något jag inte trodde var möjligt – mig själv. Du öppnade dörrar jag inte visste fanns, du petade i sår som var öppna och behövde läkas. Du stöttade mig i allt som jag var då, när jag var som trasigast. Du är den som kommit mig allra närmast någonsin, och jag tror också du kommer att bli den enda. Du höll mig i handen genom en storm som jag inte kunnat ta mig igenom utan dig. Du har en sådan otrolig speciell plats i mitt hjärta så du kan aldrig ana.

Nu börjar jag bli hel, du försvann när du inte behövdes längre. Det är sån du är. Du lagar och fixar. Sen går du. Det är ditt behov av livet. Mitt har varit att hålla liv i en vänskap som numer bara är enkelriktad. Det dränerar energi och jag känner mig inte saknad i ditt liv längre. Jag får helt enkelt inte plats i det. Jag är ingen du prioriterar längre. Det är bara så det är.

Jag tänker på dig varje dag, min vän. Du ger mig fortfarande tysta råd till mitt inre när jag är vilsen. Det är här våra vägar delar sig. Du har redan gått din, nu är det dags för mig att gå min…

söndag 12 juli 2009

Ni blir ett vackert par!

Hon har lärt sig att du köper det hon inte kan få,
Hon är inte söt men har kanske någonting ändå.


Din blick är tom, falnande och död,
Hon har dig fast och du har tappat all din glöd.

När hon ramlar i din famn då kostar det en del,
Du älskar, men du älskar så fruktansvärt fel.

Ni blir nog ett vackert par, förenade i varandras egen kontroll,
Men du har inte fattat att kärlek är det som spelar roll.

När hon kräver din skjuts, din kram,
Har du inte insett att det hon kräver, är egentligen dina barn.

Allt för att få har dig kvar i hennes grepp,
Säg, är det värt att älska på detta sätt?

Ni blir nog ett vackert par, ni som snor av varann,
Med en kärlek som långt ifrån är sann.

Det finns inget mer att se, inget mer att få,
Att vara ett par där krävs det att man är två.