tisdag 27 april 2010

Välkommen hit!

Nu har min nya blogg äntligen börjat ta form.
Jag har fört över min gamla blogg till detta forum som ni kan läsa utifrån arkivet.
Här kan du läsa allt från relationer, underhållande humor till framfusiga krönikor. Det jag kan lova dig är att du inte kommer få läsa om vem jag drack kaffe med senast eller om jag shoppat något. Här handlar det om de seriösa livsfrågorna och kanske de små klurigheterna man önskar man själv kunde lösa.

Jag formar även en hemsida i skrivande stund och försöker få en plattform för att den kreativa textskapare i mig ska bli nöjd och stimulerad. Jag kommer presentera den här när den är klar.

Mitt skrivande kommer helt klart att fortsätta vara en stor del av mitt liv. En del ser ni här, en del i min lyrikbok ”Vilsen i livet” och andra publicerade artiklar m.m. I dagsläget skriver jag också på min första roman.

Jag har ett par enkla riktlinjer i mitt skrivande. Dels hänger jag aldrig ut andra människor och dels är det up till läsaren att välja att tro om det är en sanning i mitt liv jag skriver om eller inte. Fantasi eller verklighet? Läsaren får välja.

Jag hoppas du vill rekommendera min blogg för andra och att du kommer att finna mitt skrivande underhållande. Lägg gärna till den som ett bokmärke om du har en egen blogg.
Skriv gärna kommenterar på inläggen jag skriver. Denna gång får ni med nöje skriva vad ni tycker om sidan.

Trevlig läsning!

/ Sippa De Luxe

söndag 25 april 2010

Tistlarnas Fort Knox

Jag har ett försvar starkare än Fort Knox. Jag blev instängd och kunde inte leva. En chock efter den andra och Fort Knox tillsammans med tistlarna blev högre och högre. Det krävdes en maktkamp i försök att riva den. Det lyckades inte. Jag orkade inte mer och valde livet. Tistlarna är lika höga som Fort Knox nu. Vem ska klara av plocka dem och riva muren? Vem orkar ta sig in innanför muren av bristande tillit och en sargad själ? Kanske blir det han, kanske blir det ingen...

Man vet allt för ofta hur det "ska" se ut, men i själva verket är det ett jobb att snickra broar med trafik som inte blockerar varandra. Att växla mellan filerna och stötta varandra i backar och njuta när det går utför. Är vägen blockerad av något så kan det bli förödande konsekvenser. Så jag undrar; Kan tistlarna gödslas bort och sedan ta sig in i mitt Fort Knox? Två vänner har klarat det och en pojkvän. Efter den sistnämnda blev det högre och starkare. "Byggnaden" är inte så stor, men som ni märker finns det så mycket mer under ytan ..