söndag 23 juni 2013

När livet drabbar en...

Ibland drabbar livet en. Jag har lärt mig det nu, förut höll jag inte med om det riktigt. Det känns som det hänt massor och ingenting. Det som stoppat min utveckling var att efter kräksjuka och influensa gick jag ner i en mildare och min klassiska vårdepression. Och precis som jag inte tyckte att jag kunde må bättre fick min katt Foppa vila i frid då jag fann honom nästan livlös här hemma på grund diabetes och njursvikt. Det var en sorg som tagit mig mycket hårt...






Min Älskade Foppa

Vila i Frid 2013 - 04 - 18

Matte och Selma älskar Dig!

Du är med oss för alltid!


Under den här tiden så har det varit svårt att utveckla allt tekniskt för naturligtvis när jag blev pigg brakade datorn. Kopplade in en annan då brakade skrivaren/scannern/kopiatorn. Jag kunde vara gladare helt enkelt.

Jag tog en paus från allt och stsade bara på min personliga träning och gick ner 9kg och kämpar än men det är en annan historia. Men sedan jag började träna i januari med min PT så har mitt psykiska välbefinnande blivit betydligt bättre mot olika sorters återfall.

Samtidigt hade jag föreläsningar i Gävle, två st för BB i Västerås och andra ställen. Jag har en DVD nu till försäljning, min föreläsning hos ABF. " Jag och min krångliga hjärna - att leva med bipolär sjukdom". Den som är intresserad kan mejla mig på info@ceciliaasp.se 

Jag uppdaterar mest på Facebook www.facebook.com/ceciliaasp
Ni som har FB, titta gärna in där.

Eftersom jag precis blivit utförsäkrad och kommer starta eget 1 september är det mycket som ska göras. Som sagt, om det går lång tid mellan inläggen så är det för att jag inte hinner och även för att bloggen ska flyttas, vilket är makarber knepig process i dagsläget. Får se hur jag väljer att ha det.

Jag försvinner inte utan att tala om det.

Tack för Ert tålamod! 
 
Som i inlägget nedan så har jag varit hos Malou von Sivers och lovat en länk. Den kommer här.

 
http://www.tv4.se/efter-tio/klipp/malous-filmklubb-du-gör-mig-galen-2279497