tisdag 25 december 2007

Jag har ingen porrkontroll..

Det spelar ingen roll om jag precis träffat min polares morsa eller min nya svärmor. När andra diskuterar blöjor, förskolor, heminredning och grannens nya bil då går jag loss på sex. Med porriga utspel och vulgära idéer så sätter jag bollen i rullning. Att jag skrämmer bort de nya bekantskaperna märker jag inte...då...

Många gånger delas bekantskaper från den senaste festen till det senaste dildopartyt. Jag kan rakt ut i sällskapet fråga en kvinna vad hon köpte veckan innan på dildopartyt. Vid det här laget blir det relativt tyst i rummet då ämnet faktiskt är intressant för övriga gäster. I samma sekund känner jag den där svidande mördarblicken mot mig från henne som jag ställde frågan till. Jag har alltså inte insett att hon inte vill dela med sig av sin intimaste garderob. Nej nej, hon vill inte ens att någon ska veta att hon varit där. När min fråga är utslängd i luften finns det ingen återvändo. Jag är lojal i alla mina relationer men när det gäller sex blir jag klumpigt vulgär. Blickarna vänds mot mig för att sedan vandra vidare till den berörda kvinnan som ser ut som någon blandning av en skinka på en smiskad gris och en pitbull som tuggar fragma. Min vackra lojalitet visar sig och jag fångar sedan upp den pinsamma situationen jag satte henne i och börjar vilt dela med mig vad jag inhandlade.

Innan jag vet ordet av det så har jag delat med mig hela min intimaste garderob, gjort en hyllning till små tits och krönt favoriten av dildornas dildos. Detaljrikt har mina svarta handbojor fått sig en beskrivning och den rosa, vibrerande rabitten skönmålas då jag förtäljer hur ensamhetens nojjor inte ska underskattas. Redan här har rabbitten fått sin första pluspoäng. Och med enkel matematik så har killarna fått deras första minus. Position underläge: för både killarna och mig alltså.

När kvällen är slut och sällskapets blickar undrar om jag verkligen har trosor på mig, har de detaljer om mig som antagligen inte ens mina ex har. Tjejerna slutat pratat med mig, allra helst de som är upptagna och dra åt sig sina killar. Männen ler lite roat men känner sig hotade och blir rädda. De sätter på sig kapporna, tackar för en trevlig kväll och går hem.

Suck...jag fick inte lära känna någon ny människa den här gången heller. Jag har fan i mig ingen porr-kontroll...

Inga kommentarer: